Podniková kultúra ako nástroj konkurencieschopnosti - Sedliaková, Ingrida
Identifikácia a zhodnotenie problémov pri formovaní podnikovej kultúry vo vybranom súbore podnikateľských subjektov. Výskum bol realizovaný formou dotazníka a osobného rozhovoru na vzorke piatich priemyselne orientovaných podnikateľských subjektov.