Časový manažment - neoddeliteľná súčasť manažérskej kompetentnosti - Šajbidorová, Mária
Posúdenie kompetentnosti manažérov vo využívaní času. Naplnenie hlavného cieľa bolo realizované prostredníctvom parciálnych cieľov skúmania osobných pracovných techník manažérov, stresu a pracovnej štúdie zameranej na sebahodnotenie.