Globálne problémy a etické aspekty v potravinovom reťazci - Kapsdorferová, Zuzana
Potravinová bezpečnosť. Kvalita verzus kvantita potravín. Svetový hlad verzus plytvanie potravinami. Kolísavosť svetových cien potravín, faktory vplývajúce na zvyšovanie cien potravín.