Stav a perspektívy poľnohospodárskeho poradenstva v Slovenskej republike - Kadlečíková, Mária
Vznik a poslanie poľnohospodárskeho poradenstva v SR, jeho vývoj v podmienkach trhovej ekonomiky, jeho súčasné výzvy v podmienkach nášho členstva v EÚ a zabezpečenia udržateľného poľnohospodárstva.