Komparácia ekologickej poľnohospodárskej výroby na Slovensku a v EÚ - Savov, Radovan
Identifikácia problémov v rozvoji ekologickej poľnohospodárskej výroby na Slovensku a načrtnutie spôsobov ich riešenia. Predikcia vývoja ekologicky obhospodarovanej poľnohospodárskej pôdy na Slovensku po roku 2009. Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku a v EÚ.