Ficov balíček istôt - Legéň, Marek
Verejné financie. Ficov konsolidačný balíček. Zásadnejšie ozdravovanie na strane výdavkov sa zatiaľ nekoná. Vplyv navrhovaných zmien od januára 2013 - zamestnanci, živnostníci.