Turecko na vratkom výslní - Pressburg, Adrian Peter
Zlepšný rating krajiny odráža dosiahnuté úspechy krajiny, ale nijako nezaručuje ich trvanie. Ekonomika prosperuje, rýchly rast ekonomika stimuluje dovozy. Európa už toľko neláka, 85 percent obyvateľov je proti.