Autá rozpálili ekonomiku - Šebejová, Katarína
Priemysel doháňa zameškané, obchod stagnuje, stavebníctvo sa stále nevyhrabalo z dna. Štatistiky o slovenskom priemysle ukazujú, že autá držia priemyselnú produkciu. V minulom roku bolo vyvezených zo Slovenska áut za 8,5 miliárd eur.