Dlhmi sa rast nepozviecha - Barta, Juraj
Ak sa eurozóna nerozpadne, môže Slovensko rásť troj- až štvorpercentným tempom. Chystaná konsolidácia verejných financií spomalí rast v budúcom roku možno na polovicu takého tempa. S tým bude súvisieť aj stagnácia nezamestnanosti, inflácia by sa nemala vymknúť spod kontroly.