Quality Evaluation of Slovak Universities in Terms of Internationality Recognized Rankings - Belkovicsová, Daša, 1982-
Univerzitné vzdelávanie ako rozhodujúci determinant budovania znalostnej spoločnosti. Hodnotenie kvality vysokoškolského vzdelávania na úrovni krajiny, ale aj z hľadiska medzinárodnej perspektívy. Medzinárodné hodnotenia univerzít, vysokých škôl. Slovenské univerzity.