<The> Bright and the dark side of cross-border banking linkages - Čihák, Martin
Hľadanie odpovede na otázku, či väčšia prepojenosť bankových systémov jednotlivých krajín s globálnou bankovou sieťou prinesie väčšiu alebo menšiu stabilitu tohto systému. Meranie bankovej (ne)stability.