Smer opíja vidiek pôdou - Haluza, Ivan
Predaj poľnohospodárskej pôdy na Slovensku. Investori využívajú voľný kapitál čoraz viac na nákup pôdy. Láka ich biznis s potravinami, ktorých spotreba neustále rastie. Snaha o oživenie domácej produkcie potravín a zvýšenie zamestnanosti na vidieku.