[Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce] - Gonda, Vladimír
Recenzia na učebný text, ktorý približuje štruktúru a význam jednotlivých častí bakalárskej práce, jej formálnu úpravu, citácie a citovanie v praxi, odovzdanie bakalárskej práce a prípravu študenta na samotnú obhajobu.