Technology Changes, Innovations and Qualifications - Ivanová, Pavlína
Chápanie znalostnej ekonomiky ako vstup kvalitatívnych zmien do ekonomiky a spoločnosti. Technologické zmeny a kvalifikácie. Inovácie - technologické zmeny - reprodukcia práce. Globalizačné procesy a potreba práce. Inovácie a celoživotné vzdelávanie. Inovácie a trh práce.