Bez čoho nevznikne dobrý e-shop - Mráz, Róbert
Návod na úspech tradičných kamenných predajní sa nedá jednoducho skopírovať do internetového sveta. Sedem vecí pre úspešný internetový obchod. Od objednávky k vernosti.