Lékařská praxe jako objekt oceňování - Minařík, Jakub
Problematika oceňovania súkromnej lekárskej praxe v Českej republike podľa zákona 160/1992 Sb., o zdravotnej starostlivosti v neštátnych zdravotníckych zariadeniach. Súkromná prax fyzickej osoby, ktorá disponuje odbornou spôsobilosťou zodpovedajúcej druhu a rozsahu poskytovanej zdravotnej starostlivosti.