Rozvoj znalostního potenciálu firem - inspirace pro management lidských zdrojů - Jermář, Milan
Oblasť rozvoja znalostného potenciálu firiem prostredníctvom manažmentu ľudských zdrojov, ktorý v zmysle s prácou s ľudmi zahŕňa ich talent, schopnosti, zručnosti a kladie dôraz na prácu so znalosťami. Syntetické prepojenie manažmentu ľudských zdrojov, manažmentu znalostí a intelektuálneho kapitálu organizácie.