Sklamanie z najočakávanejšieho IPO roka – prepad spoločnosti Facebook - Frkáň, Branislav
Facebook sklamal. Môže za to sama spoločnosť, upisovateľ emisie i burza. Pohľad na vývoj ceny akcie spoločnosti Facebook.