Vybrané problémy transparentnosti českého neziskového sektoru - Bachmann, Pavel
Príčiny a problematika zaistenia transparentnosti českého neziskového sektora. Účel neziskových organizácií a ich transparentnosť v oblasti hospodárenia. Dostupnosť základných informácií o výsledkoch a cieľoch neziskového sektora v ČR.