Zamestnanecké benefity a spôsoby ich poskytovania - Hrašková, Dagmar
Organizácie musia venovať značnú pozornosť výkonnosti svojich zamestnancov a súčasne si týchto zamestnancov i udržať. Zamestnanecké benefity sú zvyčajne stanovené tak, aby spĺňali ciele ako je konkurencieschopnosť voči ostatným organizáciám, nákladovú efektivitu, prispôsobenie sa jednotlivým potrebám. Ako môže firma poskytovať zamestnanecké výhody.