<The> Implementation of the concept of corporate social responsibility in the area of income tax in the Slovak Republic - Sopková, Eva
Implemantácia konceptu spoločenskej zodpovednosti podnikov a jej výsledky v oblasti dane z príjmov v podmienkach Slovenskej republiky.