"Protiprávní" poplatky při správě účtu hypotečního úvěru - Křečková, Pavla
Transparentnosť poplatkov, ktoré sa skrývajú pod riadkami "vedenie účtu". Smernica Európskej Rady 93/13/EHS o neprimeraných podmienkach v spotrebiteľských zmluvách. Implementácia do českého práva.