Bankovní unie: nebe, či peklo? - Prokop, Martin
Základom zmien v bankovom sektore by mal byť super silný nadnárodný dohľad. Vypracovanie postupu, ktorý bankám pomôže vyriešiť problém ešte na jeho začiatku. Riziká vytvorenia bankovej únie.