Příležitost pro lepší podnikovou kulturu a řízení - Štička, Michal
Zavedenie opatrení trestnej zodpovednosti právnických osôb v Českej republike. Zákon č. 418/2011 Sb., o trestnej zodpovednosti právnických osôb, ktoré boli prijaté na základe medzinárodných záväzkov ČR.