Technologické inovace a inkaso pohledávek - Fibír, Ivan
Nový technologický postup vo vývoji inkasa pohľadávok klientov. Kroky, projekty a nástroje, ktoré môžu správnym využitím dať spoločnostiam možnosť úspešného vymáhania čo možno najväčšieho množstva pohľadávok.