Analýza vývoja potravinovej a jadrovej inflácie v SR a jej vplyv na celkovú infláciu - Vojtková, Mária
Analýza vývoja potravinovej a jadrovej inflácie v podmienkach Slovenskej republiky za posledných jedenásť rokov. Vhodnosť použitia konceptu jadrovej inflácie pre vypracovanie strednodobých a dlhodobých predikcií vývoja cenovej hladiny v Slovenskej republike.