Dávka, nemocenské a samostatne zárobkovo činné osoby - Cviková, Katarína
Definícia pojmu nemocenské a nemocenská dávka. Poskytovanie dávok nemocenského poistenia. Podmienky pre vznik nároku na nemocenské pre samostatne zárobkovo činné osoby (SZČO), pri dočasnej práceneschopnosti.