IASB: celosvetový tréning učiteľov v oblasti IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) zorganizovala historicky prvý tréning vysokoškolských učiteľov v oblasti IFRS, ktorý sa uskutočnil 14. mája 2012 v priestoroch IASB v Londýne. Informácia o podujatí a jeho programe. Významná úloha univerzít pri vzdelávaní účtovných odborníkov.