Vplyv svetovej finančnej a hospodárskej krízy na marketingové prostredie spoločného trhu EÚ - Čihovská, Viera
Marketingové prostredie spoločného trhu EÚ. Ekonomické prostredie. Vplyv hospodárskej krízy na trh práce Európskej únie.