Vplyv zmien využitia zeme na diverzitu krajiny - Mojses, Matej
Charakteristika diverzity využitia zeme. Podmienenosť diverzity alebo bohatosti krajiny. Historické štruktúry poľnohospodárskej krajiny. Ochrana diverzity krajiny.