<The> Comparison of trends in services provided worlwide with the trends in Slovakia - Karičková, Marianna
Dôvody globálneho outsourcingu služieb. Najlukratívnejšie destinácie pre zdieľané servisné centrá vo svete.Trendy v globalizácii služieb. Región strednej Európy a výhody Slovenska pre budovanie operačných centier.