Vplyv krajiny pôvodu na rozhodovanie konečného spotrebiteľa v podmienkach jednotného trhu Európskej únie - Kličková, Šárka
Empirické prieskumy o vplyve krajiny pôvodu na rozhodovanie spotrebiteľov. Teoretická charakteristika základov vplyvu krajiny pôvodu. Výsledky európskeho prieskumu vplyvu krajiny pôvodu a značky pri bežných a luxusných produktoch.