Internacionalizácia vysokoškolského vzdelávania - Lesáková, Dagmar, 1949-
Stakeholderi internacionalizácie vo vysokoškolskom vzdelávaní. Hlavní exportéri na svetovom a európskom trhu vysokoškolského vzdelávania. Mobilita študentov v rámci EÚ. Zahraničné mobility na vysokých školách v SR.