Analýza e-commerce portálu z používateľského, grafického a funkčného hľadiska - Miklošík, Andrej
Definícia a vybrané kritické faktory úspešnosti realizácie a prevádzky webových portálov o oblasti služieb, konkrétne cestovného ruchu.