<The> Accessibility of e-learning systems for disabled - Retová, Janette
Problematika dostupnosti bežných e-learningových systémov pre zdravotne postihnutých občanov. Návrhy riešení pre jednotlivé skupiny (osoby s poruchami učenia, telesne postihnutí a slabozrakí).