Liberalizácia zahraničnoobchodných aktivít medzi EÚ a Kanadou v zmysle pripravovanej dohody o voľnom obchode a jej dosah na národné ekonomiky - Ružeková, Viera, 1957-
Liberalizácia zahraničného obchodu. Liberalizácia zahraničnoobchodných aktivít medzi EÚ a Kanadou. Kvantifikácia liberalizačných procesov medzi EÚ a Kanadou.