Regulácia reklamy - systém regulácie reklamy vo vybraných krajinách EÚ - Zorkóciová, Otília, 1954-
Prehľad systému regulácie reklamy vo vybraných krajinách (Nemecko, Veľká Británia a Slovensko) Samoregulácia a regulácia reklamy.