[Systémové inžinierstvo kvality - zabezpečenie kvality vo vybraných odvetviach obchodu a priemyslu] - Kita, Pavol
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá aktuálnou problematikou kvality, ktorá má nesporný ekonomický význam a musí byť absolútnou prioritou každého podnikateľského subjektu.