Basel III. - Review - Vovk, Martin, 1976-
Po vyše roku pripomienkovania a vyhodnocovania rôznych štúdií zverejnil Bazilejský výbor pre bankový dohľad najnovšiu verziu pravidiel obozretného podnikania komerčných bánk. V rámci tejto verzie došlo k presnejšej identifikácii a definovaniu už existujúcich navrhnutých ukazovateľov, ako aj k definovaniu nových, ktoré majú pomôcť k lepšiemu výkonu dohľadu nad obozretným podnikaním komerčných bánk.