Microeconomic model instruments for the analysis of a competitive environment state in Slovakia - Fendek, Michal
Nástroje mikroekonomického modelu pre analýzu konkurenčného prostredia na Slovensku. Metódy kalkulácie stupňa odvetvovej koncentrácie. Koncentračný pomer. Herfindahl index. Variačný koeficient.