Does foreign direct investment affect economic growth? Evidence from OECD countries - Furková, Andrea, 1975-
Vzťah priamych zahraničných investícií (PZI) a ekonomického rastu. Analýza vzťahu PZI a a miery rastu HDP. Použitie stochastického modelu a panelových dát pokrývajúcich krajiny OECD za obdobie 9 rokov. Metodológia analýzy. Špecifikácia modelu a dát.