Kulturní dimenze. V čem se od sebe lišíme? - Čechová Hansen, Barbara
Štyri Hofstedeho kultúrne dimenzie (1980), ktoré sa k popisu kultúr dodnes používajú, slúžia aj k popisu súčasného interkultúrneho sveta.