Ekonomické aspekty využitia slnečnej energie v elektrárni Vojany - Stričík, Michal, 1969-
Záväzok vlády SR voči Európskej únii zabezpečiť štrnásť percent produkcie energie prostredníctvom OZE je zároveň predpokladom pre podporu investícií v súkromnom aj verejnom sektore. Vytvorenie vhodného prostredia a dosiahnuté výsledky.