Vybrané aspekty flexibility - Lorenc, Miroslav
Zmeny v spoločnosti z ekonomického pohľadu. Spoločnosť, organizácia a jednotlivci vo vzťahu s flexibilitou. Reakcia na zmeny. Spoločenské zmeny, zmeny v organizáciách, typy organizačnej flexibility a znalostný manažment.