Oneskorenie investícií - Jurga, Rastislav
Ekonomická dynamika investícií. Výsledky vytvárajúce predpoklady pre ďalšie štúdium oneskorenia v investíciách a možnostiach i rozloženia v dlhšom časovom horizonte. Príklad investičnej funkcie.