Vývoj vybraných ukazovateľov Allianz - Slovenskej poisťovne, a. s. v rokoch 2004 - 2011 - Kafková, Eva
Zhodnotenie vývoja ukazovateľov hospodárskej činnosti poisťovne Allianz - Slovenská poisťovňa, a. s. Analýza investičnej činnosti komerčných poisťovní. Úlohy a smernice upravujúce investičnú činnosť.