Prejavy komerčnej suburbanizácie vo vybraných odvetviach hospodárstva v zázemí Bratislavy - Šveda, Martin
Hodnotenie rozsahu a intenzity nárastu komerčných aktivít v zázemí mesta Bratislavy prostredníctvom analýzy zmien v počte a charaktere podnikateľských subjektov. Zmeny v sieti obchodných prevádzok a rozvoj nákupných a logistických centier.