Aktuálne chápanie projektu ako nástroja implementácie inovačnej stratégie - Okruhlica, František
Vplyv globalizácie na strategický manažment. Riziko strategického posunu. Aktuálne prístupy v strategickom manažmente. Štruktúra procesu strategického manažmentu. Proces formovania inovačnej stratégie v nefinančnej organizácii. Projekt ako nástroj implementácie inovačnej stratégie. Projektovo-orientované podniky budúcnosti. Využitie moderných nástrojov v podmienkach Slovenskej republiky.