Vedecko-výskumný potenciál oddelenia videodetekcie a digitálneho spracovania videa s aplikáciou v IDS - Benčo, Miroslav
Optimalizácia a automatizácia riadiacich procesov v oblasti dopravy a spojov. Možnosti využitia potenciálu oddelenia videodetekcie a digitálneho spracovania videa v inteligentných dopravných systémoch.