Centrum excelentnosti pre systémy a služby inteligentnej dopravy - Dado, Milan
Hlavné ciele projektu "Centrum excelentnosti pre systémy a služby inteligentnej dopravy". Využívanie nových technológií pri riešení dopravných problémov. Inteligentné dopravné systémy.